Virtualna izobraževanja, ZOOM, na četrtek 19.30–20.30

 

PROGRAM, četrtek 21. december 2023

Vodenje AKZ ob veliki krvavitvi                                       

Predstavitev primerov

Alice Kikel, dr. med. (AKA ZD Tržič)

Snežana Žikić, dr. med. (AKA ZD Kamnik)

Janja Omejc Strnad, dr. med. (AKA ZD Ivančna Gorica)

Vesna Cimer Babnik, dr. med. (AKA ZD Fužine)

Tamara Fras, dr. med. (AKA ZD Center)

Moderatorka         

prof. dr. Alenka Mavri, dr. med. (KOŽB, UKCL)

 

Zdravniška zbornica Slovenije v sodelovanju s Sekcijo za antikoagulacijsko zdravljenje pri SZD pripravlja redna virtualna srečanja s področja antikoagulacijskega zdravljenja.

Za udeležbo na srečanju prejmete 1,5 kreditne točke, prijavite pa se preko spletne strani Zdravniške zbornice Slovenije https://www.domusmedica.si (Zbornična izobraževanja).

Reševali bomo probleme protitrombotičnega zdravljenja pri bolnikih, ki utrpijo veliko krvavitev ali trombembolični zaplet, bolnikih ki jih čaka operacija in pri starejših in krhkih bolnikih. Izbirali bomo najustreznejše protitrombotično zdravljenje ob zapletih pri bolnikih z rakom, antifosfolipidnim sindromom in bolniki s trombozami na nenavadnih mestih. Odločali se bomo o uvajanju in trajanju antikoagulacijskega zdravljenja, skratka, ko se bo zataknilo, bomo stopili skupaj in naredili najboljše za bolnika.

Ker bomo obravnavali primere iz vaše dnevne klinične prakse, vas vabimo, da obrazec s predstavitvijo kliničnega primera pošljete vsaj 2 dni pred srečanjem na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

Prenesi OBRAZEC